Case stories

MP-Maustepalvelu Oy valitsi modernin ja kompaktin DCI Mikrodatakeskuksen

MP-Maustepalvelu Oy:n konesali oli tullut tiensä päähän ja IT-päällikkö Jarno Kääpälle tuli tarve toteuttaa uusi korkean käytettävyyden ratkaisu, joka tukee heidän uutta virtualisointiympäristöänsä. Käytettävissä olevat tilat olivat varsin rajalliset ja ratkaisun täytyi olla hyvin kompakti mutta kuitenkin ominaisuuksiltaan kattava. 

DCI-Ratkaisut Oy ehdotti ratkaisuksi DCI Mikrodatakeskusta ja sen versiota, jossa palvelinkaapin sisään toteutetaan kompakti 7U:n jäähdytyslaite, Conteg CoolSeven. Ratkaisussa saman suljetun ilmankierron kaappiin voidaan sijoittaa UPS-järjestelmä akkuineen sekä kaasusammutusjärjestelmä.  Ulos asennetaan sisäyksikön vastinpari, jonka avulla palvelimien tuottama lämpö lauhdutetaan. Järjestelmällä jäähdytetään vain ICT-laitteita, ei koko tilaa, ja näin se on hyvin energiatehokas. Järjestelmä toimii automatiikalla ja on tietoturvallisesti etähallittavissa. 

”DCI-Ratkaisujen toimittama yhden kaapin kompakti kokonaisuus sopii erittäin hyvin meidän tarpeeseen.”, toteaa Jarno Kääpä. 

DCI:n kokonaistoimitus kattoi palvelinkaapin, jäähdytysratkaisun sisä- ja ulkoyksikköineen, sähkönjakelun, sähkönvarmistuksen, kaasusammutusjärjestelmän sekä olosuhdevalvonnan.