Tietoliikenneratkaisut

DCI:n henkilöstöllä on kymmenien vuosien kokemus tietoliikenneratkaisuista. Yhdessä edistyksellisten laitevalmistajien kanssa toteutamme verkkoratkaisut erilaisiin tarpeisiin, on sitten kyse langattomasta tai langallisesta tietoliikenteestä.

Tilaa Tietoliikenneratkaisut-esite sähköpostiisi

Toimitamme korkean käytettävyyden verkkoratkaisut, jotka takaavat yrityksen palveluiden toiminnan luotettavasti. Verkkoratkaisut suunnitellaan aina yrityksen tarpeista lähtien ja kaikki tarvittavat komponentit kahdennetaan häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

Teemme yhdessä asiakkaan kanssa kokonaisvaltaisen suunnitelman, jonka toteutamme sovitussa aikataulussa. Meille myös dokumentointi on tärkeä osa projektia. Otamme vastuun verkon ylläpidosta, toteutamme siihen tarvittavat laajennukset, muutokset ja päivitykset. Näin sinulla on aina ajantasainen verkkoratkaisu.

Emme tyydy aina perinteiseen. Yksi ratkaisuistamme on FTTO, jossa kuparikaapeloinnin sijasta verkko tehdään valokuitupohjaisesti. Verkon hiilijalanjälki on dramaattisesti pienempi. Energiankulutuksessa tulee säästöä ja kokonaisuudessaan verkon elinkaarikustannukset ovat pienemmät. Lisäksi verkosta voidaan tehdä erittäin vikasietoinen.