Räkit ja lisävarusteet

Meiltä saat laajan valikoiman räkkejä moniin käyttötarkoituksiin.
Lippulaivamalli RF1 soveltuu erityisen hyvin palvelinkaapiksi datakeskuksiin. Markkinoiden tehokkain ilmankierto ja muunneltavuus tekee siitä markkinoiden toimivimman räkin.
Osastoihin jaettu RB1-kaappi perustuu RF1-kaappiin ja siihen on luotu käyttöä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia useamman organisaation kesken jaettua käyttöä silmällä pitäen.

Ristikytkentä- ja tietoliikennekaappi RI7 on kevytrakenteisempi kuin palvelinkaapit. Runsas kokovalikoima ja kattava varustelumahdollisuus tekee siitä luokassaan parhaan vaihtoehdon.

Palvelinkaappi RF1

RF1 soveltuu vaativien palvelinympäristöjen kaapiksi.

Kaapissa on laserhitsattu runko ja sen kuormankesto on 2000 kg. RF1 kaapin saa 27, 42, 47 ja 52 U:ta korkeana. Kaapin katossa on vakiona räkinsyvyiset harjakset kaapeleiden läpivientiä varten.

Ovien perforointiaste on markkinoiden paras 86 %. Tämä takaa sen, että jäähdytysilma pääsee laitteille vapaasti ja serverit kuluttavat vähemmän sähköä.

RF1 soveltuu erinomaisesti kuuma- tai kylmäkäytävän osaksi tai suljetun ilmankierron Closed Loop -järjestelmiin.

Kiskojen syvyyssäätö on helppo tehdä ja syvyysasteikko on selkeästi merkitty. U-paikat näkyvät hyvin kontrastimaalauksen ansiosta.

19” kiskoissa on 12 U-paikkaa pystysuunnassa sekä edessä että takana.

Nämä lisäpaikat mukaan lukien käytettävissä on 66, 71 tai jopa 76 U-paikkaa.

Ilman ohivirtaus estetään Contegin laajalla valikoimalla peitepaneeleita.

Siistiin kaapeleiden ohjaukseen käytetään vaaka- ja pystyohjaimia.

Jaettu kaappi RB1

Mikäli laitekaappia käyttää useampi organisaatio, on parasta käyttää osastoivia kaappeja. Näitä on saatavilla 2, 3 tai 4 osastoisina. Osastoilla on omat ovet ja kaapin sisällä ei ole pääsyä toisiin osastoihin. Suljetut johtotiet kaapin sisällä mahdollistavat kaapeleiden turvallisen läpiviennin muiden osastojen läpi. Jaettu kaappi on saatavilla 42, 47 ja 52 U:ta korkeana.

iSEVEN Server -palvelinkaappi

Monipuolinen palvelinkaappi saatavilla 42, 45 ja 48 U:ta korkeana ja sen kuorman kesto on 1500 kg. Kaappi soveltuu kuuma- ja kylmäkäytävän osaksi.

iSEVEN RI7 -tietoliikennekaappi

Kaappi soveltuu ristikytkentä- ja tietoliikennekaapiksi.  Kaapista löytyy yli 50 erilaista konfiguraatiota, korkeudet 15–48 U:ta. Kuorman kesto on 800 kg.

Lisätarvikkeet

Kaikkiin kaappeihin saa lisätarvikkeena mm. erilaisia kaapelinohjainpaneeleita, ilmanohjaimia, puhaltimia ja laitehyllyjä.

 

Lisätietoa datalehdistä.